logo banner
  facebook

 

 

PEKARA FINOG PECIVA BELJIN je osnovana 1989. godina kao porodična firma i nalazi se u Ulici Save Đisalova 12 u Novom Sadu. Proizvodni deo je smešten u delu porodične kuće, gde se obavlja i prodaja na veliko i na malo. Posedujemo i lokal u Temerinskoj ulici 43, u kojem je organizovana maloprodaja proizvoda. Svi članovi porodice su uključeni u ovaj porodični posao.

Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja finog slanog i slatkog peciva, kao i kolača i torti. Veći deo prodaje i plasmana proizvoda realizuje se putem svakodnevnih porudžbina koja dostavljamo kako firmama tako i privatnim licima. Godinama uspešno sarađujemo sa mnogim privatnim  firmama, državnim institucijama i javnim preduzećima. Poslujemo na tršištu grada Novog Sad i okoline. Za kvalitet proizvoda nagrađeni smo i sa nekoliko zlatnih medalja Novosadskog sajma.

Trudimo se da unapredimo proizvodnju saradnjom sa uspešnim svetskim firmama, ali i edukacijom na prestižnim sajmovima hrane. Sva ta znanja i iskustava koristimo kako bi kvalitet naših proizvoda i usluga podigli na viši nivo da bi se izborili sa konkurencijom koja nas motiviše da budemo još bolji.

Negujemo odličnu dugogodišnju stalnu saradnju sa respektabilnim dobavljačima, a u poslednje vreme smo i povećali njihov broj angažovanjem novih.